Over ons

Samenwerken met de X-Factor: Cisco en Axians behalen grootse doelen.

Wij maken jouw werk gemakkelijker

Cisco en Axians zijn ervan overtuigd dat slimme communicatieoplossingen jouw werk leuker, gemakkelijker en efficiënter maken. Voorkom stress, irritatie en ergernissen. Omdat je elke dag weer in dezelfde file staat. Omdat je werk niet afkomt. Omdat niemand goed bereikbaar is. Omdat verbindingen slecht zijn. Wij helpen je om de juiste samenwerkingstool te vinden voor jouw bedrijf.

De toekomst is vandaag

Cisco en Axians geloven dat slimme techniek, zoals kunstmatige intelligentie, jouw bedrijf vandaag al naar het niveau van morgen brengt. Digitaal samenwerken met de juiste tool brengt grootse doelen binnen handbereik. Het maakt jouw bedrijf productiever, aantrekkelijker en winstgevender. Mensen kunnen hun intelligentie en creativiteit optimaal benutten. Dat zorgt voor meer werkplezier.

Jarenlange kennis en ervaring – over Axians

Axians combineert jarenlange kennis en ervaring in een service, waarmee wij je organisatie optimaal bereikbaar maken. Dit is Axians Collaboration Experience (ACE). We bieden ACE aan via onze cloudinfrastructuur met de mogelijkheid tot een hybride oplossing vanuit Cisco Collaboration Cloud. We beheren deze infrastructuur continu en kunnen alle afspraken rondom performance en toegankelijkheid garanderen op basis van een pay-per-use-model. Axians is verantwoordelijk voor het complete lifecycle management van de Unified Communications & Collaboration (UC&C) omgeving in combinatie met Cisco Webex-services, inclusief de onderliggende IT-infrastructuur.

Smarter spaces. Better experiences.

Met de Webex Room Navigator controleer je snel en gemakkelijk alle devices in de kamer. Deel content, gebruik verschillende camera-opties en pas het licht in de ruimte aan. Bespaar tijd door de intelligente room booking-oplossing toe te voegen aan jouw Webex Room en verzamel slimme data om workplace satisfaction te verhogen.

Neem contact op 

Nieuwsgierig geworden naar de slimme oplossingen voor Collaboration, Security of Workplace Transformation? Wij staan altijd voor je klaar. Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Neem contact op