Hybrid Workspace

Jouw werkomgeving klaar voor de toekomst.


Lees meer in onze kennisbank

Hybride werken met Cisco Hybrid Workspace

De betekenis van het kantoor is voorgoed veranderd. Werknemers zijn gewend aan thuiswerken en willen dat blijven doen. Werkgevers moeten nadenken over een nieuwe invulling van de werkomgeving. Thuis is de plek om rustig te werken. Cisco transformeert jouw kantoor daarom naar plek voor innovatie, samenwerking en ontmoetingen. Maak hybride werken mogelijk met een werkplek die daarop aansluit. Een slim gebouw met snelle en veilige toegang tot al je workflows. Waar of wanneer je ook werkt.

Van werkplek naar ontmoetingsplaats

Wat is de waarde van het reizen naar kantoor als je daar alleen mails verstuurt en video-calls start? Werk is fundamenteel veranderd, dus het doel van de fysieke werkplek moet ook veranderen. Richt het kantoor in met ruimtes voor samenwerking en minder individuele werkplekken. De slimme technologie van Cisco zorgt voor efficiëntie en veiligheid. Om snel kamers te boeken, de luchtkwaliteit op peil te houden, deuren automatisch te openen of de capaciteit van ruimtes te checken. De verzamelde data kan gebruikt worden om het kantoorgebouw efficiënt in te richten.

Iedereen dezelfde werkervaring, ook op afstand

Als meer mensen op afstand inbellen, is het belangrijk dat zij een gelijke bijdrage kunnen leveren aan meetings. Cisco zorgt voor de juiste camera-technologie, zodat iedereen wordt gehoord en gezien. Waar je ook bent. Richt ook andere interactie beter in met slimme oplossingen: bijvoorbeeld een digitaal whiteboard, dat remote bekeken en gebruikt kan worden. Of intelligente schermen, zodat deelnemers van afstand moeiteloos inbellen. Maar ook de juiste planning-tool voor meeting-ruimtes, zodat ze niet dubbel geboekt worden en de capaciteit op peil blijft. Zo voelt iedereen zich veilig op kantoor.

Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op 

Nieuwsgierig geworden naar de slimme oplossingen voor the Future of Work? Cisco biedt allerlei oplossingen op het gebied van Collaboration, Security en Hybrid Workspace. Wij staan altijd voor je klaar. Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Neem contact op

Neem contact met ons op!

Vragen en/of opmerkingen