Cisco Talkshows

Het hybride werken, de digitale transformatie, de communicatieve verbinding

Met elkaar in gesprek blijven: dat is belangrijker dan ooit. Daarom gaan wij in drie talkshows in gesprek met professionals uit verschillende branches over bedrijfseconomische en sociaalmaatschappelijke thema’s. Hoe gaan kantoren eruitzien? Hoe kun je ervoor zorgen dat jouw medewerkers veilig thuis kunnen werken? En hoe blijf je in contact met klanten, leerlingen of patiënten wanneer je vaker aangewezen bent op online contactmomenten? Benieuwd naar de antwoorden op deze vraagstukken? Bekijk hieronder de talkshows over ‘Het hybride werken’, ‘De digitale transformatie’ en ‘De communicatieve verbinding’.

Talkshow 1

Het hybride werken

Hybride werken. Dat is het nieuwe normaal. Over de invloed van de veranderende werkplek en de toekomst van werkend Nederland gaan we in gesprek met experts Noreena Hertz, Kim Grondsma, Ger Baron en Jacco Saaman.

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen op het gebied van hybride werken? Neem contact met ons op!

Neem contact op

Talkshow 2

De digitale transformatie

Hoe zorg je ervoor dat jouw medewerkers hun effectiviteit behouden? Welke strategische keuzes moet je daarin maken? Over deze vraagstukken gaan wij in gesprek met experts Noreena Hertz, Edwin Prinsen, Patrick van der Duin, Jan van Ginkel, Tim Toornvliet en Kathelijne Drenth.

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen op het gebied van digitale transformatie? Neem contact met ons op.

Neem contact op

Talkshow 3

De communicatieve verbinding

De veranderende werkomgeving heeft invloed op de bedrijfsvoering en werkzaamheden. Hoe blijf je bijvoorbeeld in contact met klanten, leerlingen of patiënten, wanneer je vaker aangewezen bent op online contactmomenten? Experts Noreena Hertz, Jet de Ranitz, Francoise Wiedenhoff, Wilbert Mulders en Kim Dijksman gaan hierover met elkaar in gesprek.

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen op het gebied van het creëren van communicatieve verbinding? Neem contact met ons op!

Neem contact op

Neem contact op 

Nieuwsgierig geworden naar de slimme oplossingen voor Collaboration, Security of Workplace Transformation? Wij staan altijd voor je klaar. Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Neem contact op