Over ons

Samenwerken met de X-Factor: Cisco en ADTS behalen grootse doelen.

Wij maken jouw werk gemakkelijker

Cisco en ADTS zijn ervan overtuigd dat slimme communicatieoplossingen jouw werk leuker, gemakkelijker en efficiënter maken. Voorkom stress, irritatie en ergernissen. Omdat je elke dag weer in dezelfde file staat. Omdat je werk niet afkomt. Omdat niemand goed bereikbaar is. Omdat verbindingen slecht zijn. Wij helpen je om de juiste samenwerkingstool te vinden voor jouw bedrijf.

De toekomst is vandaag

Cisco en ADTS geloven dat slimme techniek, zoals kunstmatige intelligentie, jouw bedrijf vandaag al naar het niveau van morgen brengt. Digitaal samenwerken met de juiste tool brengt grootse doelen binnen handbereik. Het maakt jouw bedrijf productiever, aantrekkelijker en winstgevender. Mensen kunnen hun intelligentie en creativiteit optimaal benutten. Dat zorgt voor meer werkplezier.

De Cisco | Webex expert – over ADTS

Wij bedenken en creëren de juiste, veilige ICT-oplossingen voor u. Door onze passie voor ons vak zijn wij altijd op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen op het gebied van Cisco Webex en Cisco Security. ADTS is premier partner van Cisco, gespecialiseerd in Collaboration en Security en beschikt over technische expertise wat betreft het adviseren, leveren, installeren en integreren van Cisco-oplossingen. Neem vandaag nog contact met ons op, wij laten u graag weten wat ADTS voor u kan betekenen.

Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op

Nieuwsgierig geworden naar de slimme oplossingen voor digitaal samenwerken? Wil je weten wat Cisco Collaboration kan betekenen voor jouw bedrijf? Wij staan voor je klaar. Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Contact

ADTS ICT B.V.
Filosofentuin 1
2908 XA     Capelle aan den IJssel
Nederland

Telefoonnummer: +31103101300
E-mailadres: sales@adts.nl

Op zoek naar meer informatie?